Ние смятаме, че когато подаряваме нещо

личното отношение е основното, което трогва човека.

Бебешки бодита с надпис
40 products

Бебешки бодита с надпис

View products
Детски тениски с шевици
12 products

Детски тениски с шевици

View products

Тениски и блузи за мъже с щампи

Прародителят на тениската е така наречената “ергенска долна риза” от началото на 1900 г., предназначена за мъже без особени шивашки умения. Четиридесет години по-късно тениската с кръгло деколте с къси ръкави се превърна в дрехата, носена най-много от студентите. Днес тениската вече не е прерогатив на младите студенти (със сигурност не и ергените), а по-скоро е незаменима дреха в мъжкия гардероб. Едноцветна, пълна с креативни щампи или с всякакви надписи, тениската е като празен лист хартия за създаване на ваш собствен стил.

Нека си признаем, обикновената тениска понякога може да бъде скучна и елементарна. Покажете своята удивителна личност с нашите тениски и блузи за мъже с щампи. Имаме всичко от тениски и блузи с шевици, до Bitcoin тениски и сутшърти, както и стилове и щампи, подходящи за всеки повод. Изпъкнете в мъжки тениски с висококачествен принт.

В тази категория разгледайте тениски с най-разнообразни щампи, от традиционните български шевици, до съвременните дигитални валути и класически кръгли деколтета. А ако събитието изисква малко официалност, ние предлагаме и мъжки тениски с ека, изработена от изключително меко и гладко сингъл джърси / ринг спън трико с изключително наситени и дълготрайни цвеотове, за да завършите тоалета си.

HariDesign предлага и изработка на Ваши идей, по наш дизайн!