HariDesign Ви предлага комбинация от висококачествени материи и уникални дизайнерски предложения на Тениски и блузи за мъже, жени и деца с над 400+ предложения.

Ние предлагаме изключително разтърсващи дизайни, облекло за мъже,жени и деца. Нашите щампи са наситени и контрастни, напечатани върху текстила (dtg – директен печат върху текстил). Ние не лепим, ние печатаме.

Категории Тениски и блузи за мъже, жени и деца

HariDesign разнообрази от категории, като в това число влизат – Мъже, Жени, Деца, Комплекти за дойки, Семейни комплекти  и аксесоари.

  • Облекло за мъже – В тази поткатегория представителите на мъжкия пол, могат да открият, разнообразие от дизайнерски решения, като започнем от тениските за фитнес и стигнем до тениски за ергенско парти, тук може да откриете както тениски, така и блузи или суитшърти.
  • Облекло  за жени – Категорията за жени е също толкова разнообразно, колкото и тази за мъже. В нея също може да разгледате уникални и различни дизайни за всеки повод или събитие, предлагани върху тениска, блуза или сутшърти.
  • В категорията за деца, предимно ще намерите дизайнерски разнообразия за най-малките на възраст от 0 до 3 години.
  • Комплекти за двойки – Освен различните дизайнерски решения за двойки, като тениски, блузи и сутшърти, в тази категория може да откриете и дизайнерски калъфки за възглавници, предназначени за двойки. Ако се чудите, какъв подарък да подарите на Вашата половин за предстоящия празник или просто така без повод (за да покажете, че го обичате). Нашите облекла са идеални за Вас.
  • Семейни комплекти – Дизайнерски семейни комплекти, от блузи и тениски, както за различни поводи, така и  за ежедневието, предлагаме тениски и блузи с различни щампи, които са перфектни за всякакъв вид фотография, която ще ви остави един незабравим спомен.
  • Аксесоари – Тук ще откриете шапки, чанти, калъфки, възглавници и хавлии.

Разнообразете Вашите гардероби с забавни и меки на усещане материи, галещи тялото и уникални дизайни. Ако Вие имате предложение за дизайн или точна концепция, може да я споделите с нас и ние ще я изработим за Вас.