HariDesign – Водеща компания в изработването на уеб  и графичен дизан

Ние сме екип от млади дизайнери, разработчици и илюстратори, които вярват в идеята, че добрият дизайн е в основата на всичко. Притежаваме умело фокусиране, изравняване и усъвършенстване на тези възприятия.
Създаваме както цели проекти, така и индивидуални дизайнерски решения. Фокусирани сме върху постигането на Вашите идеи чрез проекти, които дават сигурни резултати. Използвайки нашия пълен капацитет създаваме стратегическите решения, които предоставят нови възможности и нови висоти в бизнеса.

За нас комуникацията с клиента е един от ключовите моменти при създаването на перфектния проект. Смятаме, че в комуникацията се раждат истински добрите и продуктивни решения.
Всеки проект с нас е предварително дискутиран и анализиран с Вас.
Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси и да превърнем Вашата идея в реалност.

Всички проекти са различни, но всички те започват с нещо общо. Искаме да знаем всичко: откъде сте започнали, къде искате да отидете, какво цените, кои са Вашите клиенти и защо се интересуват от Вас. Единственият начин за решаване на проблем е да го разгледате от всеки ъгъл.
Имате възможност винаги да знаете какво се се случва, какво следва и каква информация ни е нужна от Вас, за постигането на отличен резултат.
Стараем се всеки проект да има свои уникални цели и визия.

Каквото и да изисква Вашият проект, нашата разширена мрежа от стратези, творци и технологични специалисти винаги е готова да се намеси.
Готови сме да приемем всички Ваши предизвикателства и да постигнем желаните резултати.