Семейни комплекти дрехи
11 products

Семейни комплекти дрехи

View products
Семейни коледни комплекти
20 products

Семейни коледни комплекти

View products

Семейни комплекти облекло е най-готиният начин да се обличате като семейство. Празнуването на рожден ден, Коледа, 8-ми март или който и да е друг празник, би било по-забавно с нашите семейни облекла. Не само родителите, но и децата ще се радват да носят тези персонализирани, дизайнерски тениски.

В HariDesign предлагаме най-удивителните семейни комплекти. Разгледайте нашите дизайни, с които може да си направите невероятни и запомнящи се снимки.

Най-големия въпрос, когато се гласите за семейна фото сесия е: Какво да облека? Това което прави фото сесията по вълнуваща и интересна е еднообразното облекло, което може да Ви предложим. Но какъв дизайн на тениски биха носили членовете на вашето семейство? Но какъв дизайн на тениски биха носили членовете на вашето семейство? Ние от HariDesign Ви предлагаме разнообразие от цветове, дизайни и размери, но ако не намирате Вашият вкус за дизайн или сте харесали такъв, в друг сайт, може да го споделите с нас, а ние да направим всичко възможно, за да удовлетворим Вашите желания.

Друг основен елемент, който може да включите във вашите семейни облекла е, ако имате семейно лого или мотив, това може да стане лицето на повода.

По Ваш дизайн, създаден от наши дизайнери

Ако имате идея за Ваш дизайн, но не сте достатъчно квалифицирани, тогава е по-добре да оставите обучен дизайнер да създаде вашите тениски. Споделете Вашата идея и вашите насоки, а нашите дизайнери ще се постараят да направят Вашия персонален дизайн, който ще Ви изпратим за одобрение преди да бъде напечатан върху тениска.

Коледни семейни комплекти

Разгледайте нашите тениски за семейни комплекти с коледен дизайн, които са подходящи, както за семейно събиране между родители и деца, така и за събиране, на цялото семейно дърво.щ

Нашите дизайни са директно напечатани върху текстила, а не са лепени!