« на 2 »

ЧАША С КАРИКАТУРА

С повод или не денят не минава без кафе – Чаша с карикатура.

Чаша с карикатура са страхотна идея за оригинален подарък, с който със сигурност ще изненадате Вашите близки и познати.  Ако искате да подарите  емоция и радост, направете го още с първата чаша горещо кафе. Не се чудете какво да подарите за годишнината, Свети Валентин, рожден ден или друг специален повод, който имате просто ни изпратете Вашите снимки и ние ще направим най- специалния дизайн, от който любимия Ви човек ще остане без думи.

Идеален подарък за всеки! Независимо от повода и типа човек.

ЗАБАВНА ЧАША с карикатурична рисунка и надпис:
– Изпратете ни снимка в близък план на лицето, което ще бъде изобразено;
– Опишете ни идеята и надписа, които желаете.

ЧАША С ВАША СНИМКА И ТЕКСТ:
– Изпратете ни желаната снимка;
– Изпратете ни текста, който желаете да бъде отпечатан на чашата.

Тази персонализирана чаша е идеалният начин да превърнете вашата уникалност в забавен и оригинален аксесоар. Вашата карикатура ще зарадва всички, които я видят, и ще добави настроение и усмивки във вашето ежедневие.

Вашата карикатура, изобразена на чашата, ще покаже вашите най-характерни черти и особености, посредством забавни и уникални нарисувани детайли. Комичните елементи и усмивката на вашето лице ще накарат всеки да се усмихне и да се наслади на присъствието ви.

Не само карикатурата, но и чашата се грижи за вашето удоволствие. Изработена е от висококачествен материал, който гарантира удобство и здравина. Размерът й е идеален за наливане на вашите любими напитки – чай, кафе, горещ шоколад или каквото предпочитате.

Тази персонализирана чаша с вашата карикатура не само е чудесен начин да се изразите, но и чудесен подарък за вас или за някого, който цените. Има неподражаем чар и ще бъде център на внимание във всяка ситуация. Без значение дали я използвате у дома, в офиса или я подарявате на близък човек, тази чаша ще изпъкне и ще направи впечатление.

Забавлявайте се и изразете себе си с персонализирана чаша, на която е изобразена вашата карикатура. Нека всеки глътак бъде преживяване, пълно със смях и радост.

За всяка чашка ще получите готов работен файл, на това как ще изглежда и едва след одобряване от ваша страна ще бъде изпратена по куриер.

Related Projects