jumpstory-download20191114-194328
CSS & HTML

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

  Дигитална карикатура

  Характеристика на дигиталната карикатура:

  Изработването на една дигитална карикатура се реализира с помощта на съвременните иновации и технологии. Именно те позволяват различни методи и похвати, които допринасят за прецизното изобразяване на обектите, както и използването на многоoбразие от ярки и наситени цветове. В нашите карикатури лицата не се рисуват, а се обработват през специализирани плъгини на Photoshop, за по-добра реалистичност и контрастност.

  Защо да изберете точно такъв подарък?

  – Защото е идеален подарък за всеки повод;
  – Защото човекът, за когото е предназначен, няма как да остане безпристрастен.
  – Защото Вашия подарък ще е уникален на 100%

  Как да реализираме перфектната дигитална карикатура:

  На първо място НАЙ-ВАЖНОТО е да ни изпратите подходяща снимка, която да е ясна и с високо качество (не се препоръчват снимки от Facebook и други социални медии). За нас е важно да отговорим максимално на Вашите очаквания. Именно заради това е добре да конкретизирате идеята си за сюжета на дигиталната карикатура. Това са някои от основните, полезни насоки за реализирането на проекта:

  – Любимо хоби/ занимание;
  – Професия;
  – Любим предмет;
  – Домашен любимец;
  – Други.

  Всички останали Ваши идеи може да напишете във формата за поръчка или през ФБ страницата ни. Ще сме радостни да Ви съдействаме при затруднение.

  Как да поръчате?

  Имате възможност да поръчате през формата за поръча тук – на нашия официален сайт.

  Друга възможност е през фейсбук страницата ни: Ако имате нужда от допълнителни въпроси, ще се радваме да Ви отговорим в Messanger.

  Доставяме с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди, по Вашe желание.

  Related Projects