НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

  Прикачете снимки


  Дизайн на каталози и брошури

  Каталози

  Каталозите играят ключова роля в маркетинга на даден продукт или услуга.
  Доказано е, че 52% от хората, които пазаруват по каталог закупуват повече от планирането, а 75 % твърдят, че каталозите дават множество идеи за неща, които да купят или направят. Докато клиентите разглеждат страниците и се вдъхновяват от видяното, растежът на продажбите се ускорява.

  Доброто планиране и прецизният дизайн е силно насочен маркетингов инструмент. Каталозите повишават осведомеността на клиентите към Вашия бранд.
  Колкото по-въздействащ и богат на съдържание е един каталог – в дизайна и копирайтинг, толкова повече той съобщава Вашите продукти и идеи.

  Възможността за обединяването на работата на каталог и уебсайт води до нови възможности за насочване на клиента към бизнеса Ви  – QR кодове, ваучери, видео демонстрации – всички те добавят други измерения.

  Ако желаете да се присъединете към каталожния ренесанс – свържете се с нас, а ние обещаваме, че ще бъдете доволни от резултата.

  Брошури

  Както знаем дигиталният свят е навсякъде около нас, но все още е важно да имате добре проектирана брошура. Наред с Вашия уебсайт, социални мрежи, реклама и маркетингови усилия, фирмена брошура е неразделна част от Вашия процес на брандиране.

  Брошурата съдържа част от информацията за вашите продукти и услуги, която потенциалният клиент може да вземе със себе си. Той държи лицето на Вашия бизнес в своите ръце, което ще му напомня за Вашите услуги.

  Ето някои основни предимства на брошурата:

  • Брошурите са чудесни маркетингови инструменти, когато се обръщате към нови клиенти.
  • Добре проектираната брошура служи като перфектно въведение във Вашия бизнес.
  • Брошурите могат да предоставят положителна информация за Вашата компания.
  • Прецизно разпределените брошури могат да разширят видимостта на Вашата компания.
  • Брошурите са идеални за търговски изложения и възможности за работа в мрежа.

  Добре проектираната брошура може да каже толкова много за Вашия бизнес. Тя изпраща точното съобщение, което искате да отправите към клиента.
  Важно е брошурата да има добър дизайн, който ще предизвика интерес. Текстът трябва да бъде умерен, а не параграф след параграф. Твърде многото информация кара потенциалният Ви клиент да остави брошурата.

  Какво е важно при създаването на брошура:

  • Уверете се, че текстът във Вашата брошура изпраща положително съобщение за компанията – такова, което показва успеха Ви и ще накара хората да искат да използват Вашите услуги.
  • Включете кратко въведение за Вас или Вашата компания.
  • Посочете точно какви услуги предоставяте или какво прави Вашата компания.
  • Уверете се, че информацията за контакт е в брошурата: телефонни номера, адрес на уебсайт, имейл адреси и т.н. е коректна.

  Добре проектираната, добре написана брошура може да Ви помогне да продадете Вашата компания. Ако искате да се развиете като бизнес и да достигнете до повече клиенти, а все още нямате брошура, помислете за това – ние сме готови да Ви помогнем. Ние ще работим с Вас за създаването на перфектен вид, с точните думи, които ще достигнат точната аудитория.

  Изготвяне на първоначална визия
  Като начало, ние ще ви предоставим първоначален проект на една или повече ключови страници. Целта е още веднъж да съгласуваме идеите си с клиента и да сме сигурни, че той ще остане доволен от крайния резултат.

  Наливане на информацията за продуктите и страниране
  Следващата стъпка е да разпределим продуктите по страниците спрямо първоначалната визия. След като приключим с дизайна (странирането) ние ще ви изпратим каталога на PDF за корекции.

  Related Projects