НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

  Прикачете снимки


  Плакатите и постерите се използват за маркетингови цели още от изобретяването на първите печатници. Във времето те срещат множество приложения като информират за: новини, предстоящи събития, избори и съобщения. Днес те са навсякъде около нас под формата на реклама на продукти, услуги, събития и други.

  Основната цел за един постер/ плакат е да привлече окото на онези, за които е предназначен. Имайки това предвид, има няколко елемента, които помагат да се направи ефективен плакат. Разбира се, най-важният елемент е визуалният. Ние като дизайнери трябва да имаме предвид  и да сме запознати с вида аудитория, към която се предполага, че е насочен плаката. Друг важен елемент, който трябва да се има предвид, е типографията, която ще бъде използвана. Текстът трябва да бъде лесен за четене и да помогне да привлече погледа към плаката.

  Доминиращият елемент в един плакат/ постер трябва да бъде това, което е обект на маркетинг или реклама, така че да няма объркване от зрителя. Акцентът може да се направи чрез използването на цвят и размер на печат. Също така е важно плакатът да се вижда от разстояние, така че да привлече хората към него.

  Вашата задача е да ни запознаете с целите, услугите и продуктите на Вашата компания, а дизайнът и ключът към успеха, оставете в нашите ръце.

  Related Projects