Лого

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

  Прикачете снимки


  ЛОГО

  Логото е инструмент, който служи за идентифициране на бизнес, дори когато името му не е част от логото. То е важна част от бранда на Вашата компания и оказва значително влияние върху общественото възприятие на компанията. Всъщност логото е една от най-важните инвестиции в брандиране, които бизнесът може да направи.

  Дизайнът на логото като лице на компанията. Доста често това е първото нещо, което потенциалният клиент ще забележи за Вашия бизнес. Добре проектираното лого е лесен начин да предадете на потенциалните клиенти, че Вашият бизнес е професионален, надежден и осигурява качествени стоки или услуги.
  Логото трябва да бъде достатъчно отличително, за да бъде лесно разпознато и достатъчно просто за работа в множество медии. Доброто лого е запомнящо се и прави страхотно първо впечатление. То трябва да е ефективно при всякакъв размер – независимо дали е на билборд или на химикалка. Доброто лого оказва влияние както в цвят, така и в черно и бяло.

  При логата подробностите са изключително важни. Ние обръщаме внимание на всеки елемент от логото, включително цветове, форми и шрифтове. Всички тези елементи помагат да се предаде съобщение за Вашата марка.

  Related Projects