Ако нямате необходими умения или времето за поддръжка на собствен сайт със CMS (Система за управление на съдържанието), тогава ние сме насреща.

Поддръжка на уебсайт е услуга, при която ние поемаме цялата техническа работа по сайта Ви – обновяване на системата, защита от хакерски атаки, мониторинг на скоростта и още много други.  Обновяването на съдържание като оферти, продукти, цени или страници – само трябва да ни изпратите заявка по email По този начин ще може да се фокусирате върху комуникацията с клиентите или пък маркетинговата си стратегия.

Нашите клиенти получават:
Реакция в рамките на същия ден
Безплатни консултации относно цялостната работа на сайта
Отстъпки от останалите услуги на HariDesign

Поддръжка на сайт от HariDesign
Какво включва услугата?

Качване/редакция на съдържание
Iнформацията в сайта трябва да е винаги актуална. Предлагаме качване на всякакъв тип съдържание

Постоянни ъпдейти
Ще се погрижим всичко да е актуализирано до последната версия без значение какво съдържание използвате.

Бърза реакция при хакерски атаки
Няма непробиваеми системи – винаги има риск от хакерска атаки, които да прекъснат работата на сайта. Реагираме веднага в случаи на хакерски атаки, дори и в почивните дни.

Пълно управление на всичко, свързано със сайта
При желание от страна на клиента  можем да поемем управлението на хостинг акаунта, домейна и всички останали услуги, които са свързани със сайта. По този начин няма да следите крайните срокове за подновяване.

Ако искате сайта ви да работи добре то трябва и да се поддържа. С времето е необходимо да се работи по съдържанието на сайта, да се добавят текстове, да се пренаписват или допълват стари такива. Така неговият обем ще се увеличава, което води до повече посетители. Също така googlebot, ще разбира, че сайта ви е жив, че се поддържа и обновява. Такива сайтове са харесвани от google и съответно във времето добре позиционирани в индекса на google.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

    Related Projects