Първият рожден ден
Подаръци

Първият рожден ден

Първият рожден ден

Със сигурност първият рожден ден на детето е най-вълнуващият празник за родителите, от неговото раждане. Всички родители подхождат с особено старание и внимание към организацията на това събитие. Скромно семейно тържество или пищно парти в заведение – това е Ваш избор. Истината е, че след време дететето няма да си спомня този ден. Направете мига забавен и подарете много усмивки на мъничето си през този ден.

Фотосесиите за първият рожден ден

Вие сте отговорни да му направите снимки, с които да запечатате сладкия момент. Напоследък все по-популарни са фотосесиите за първи рожден ден. Много студия предлагат празнични пакети с различен брой снимки и пъстри декори. Майките също стават все по-креативни в бебешките снимки и изработването на интересни декорации към тях.

Предлагаме Ви персонализирани бебешки бодита, с които да акцентирате празника на Вашето бебе. Те могат да бъдат с картинка, надпис или име. Ако пък сте решили цялото семейство да бъдете облечени в една тематика и с един нюанс, разгледайте и нашите семейни комплекти.

Първи рожден ден с тематиката на семейството Флинтстоун? – звучи интересно и би било за вашите малки и големи гости. Предлагаме Ви тези тениски за целта: Фотосесия на супер дете, мама и татко – също много оригинално.

Бебешки визитки

Като част от декорацията на Вашето парти – можем да Ви предложим и нашите бебешки визитки, с които да представите пред гостите своето мъниче и промените настъпили с него през изминалата година.

Дигиталният портрет или карикатура

Друга идея е дигиталният портрет. Най-вероятно тепърва предстои изграждането на детска стая за бебето – дигитален портрет като декорация на стената би бил много мил и чаровен подарък към него и родителите.

Все по-популарни сред родителните са и тематичните бебешки партита – Животните от джунглата, Мики Маус, Пепа Пиг, семейство Флинтстоун и много други. Често наши клиенти пожелават да нарисуваме дигитална карикатура именно с някаква празнична тематика – така подаръкът им е в тона на купона и едновременно остава като спомен и емблема за този ден.

Каквото и да изберете, помнете, че няма по-голяма радост от това да покажете личното си отношение и радост към празника на детето.