Подаръци за Кръщене
Подаръци

Подаръци за кръщене

Кръщенето е специален момент не само в живота на бебето, но и за родителите, както и за всички останали близки и роднини. Отбележете повода с подаръци за кръщене, който остава ярък и запонящ се спомен, дълги години наред. Изработването на подарък за бебето и семейството винаги се оценява високо и със сигурност ще направи подаръка още по-специален. Ние Ви предлагаме следните персонализирани и запомнящ се подаръци предлагани от нас:

Нашите предложения

В наши сайт, сме създали категория Кръщене , в която сме поместили всички подходящи подаръци, както за бебето, така и за гостите на празника.

 

Дигитална карикатура:

Карикатурата за кръщене, е перфектен подарък към бебето, на който то ще се радва, дори след тинейджърските си години. Нашата дигитална карикатура е професионална с ярки цветове и запомняща се. Тя може да се принтира върху висококачествена фото хартия, поставена в рамка с стъкло, в А3 или А4 формат. Ако желаете по-голям формат, карикатурата може да се принтира, като плакат, а също така и върху тениска, подита и т.н.

Бебе визитка:

Бебе визитка е специален персонален и мил колаж, за бебето и родителите, който е създаден със снимка на бебето и неговата лична

информация. При поръчка на подобен подарък, може да добавите или премахнете някой от елементите по колажа. Бебе визитка е принтиран върху висококачествена хартия и поставен в стилна рамка А4 формат.

Персонализирано бебешко боди:

Бебешко боди с щампа, за кръщене е специален подарък към бебето, с който ще се направят едни от най-хубавите и запомнящи се фотографии на празника. Те са с изключителна фина и разтегателна материя, 96% памук, 4% ликра, кръстосано отваряне на рамото, тиктак копчета и уникални дизайни. Имате възможността да ги поръчате в два варианта, къс и дълъг ръкав.

Хавлия за кръщене:

Хъвлия – кърпа за кръщене е подходящ персонален и доста личен подарък, който със сигурност ще се пази за винаги, като специален спомен от светлия празник. Изработени са от фина памучна материя и бродерия с елегантен дизайн. Предлага се в два размера 50х90см и 70х140см. Има разнообрази от цветове на конеца за бродерия, които може да разгледате в самия артикул.

Подаръци за гостите на празника:

Всеки гост на празника, ще остане силно развълнуван и възхитен, ето за това всеки гост си пази тези малки, но оставящи спомена за настроението им подаръчета. А какво по-хубаво от това подаръчето да е визуално напомнящо настроенията:

Всички продукти