Подаръци за моминско парти
Подаръци

Подаръци за моминско парти

Моминското парти е може би най-забавната част от целия списък със сватбени тържества. За да се почувства булката уникална в тази нощ, е нужно да се постараете с организацията на купона, подаръци за моминско парти и изненадите към нея.

Как обаче работи? Кой организира моминското парти? Трябва ли да донесете подарък? Какво трябва да донесете?

Ние ще се заемем с всички тези въпроси и ще ви дадем списък с най-добрите подаръци за моминско парти, предлагани от нас за перфектното моминско парти.

Кой организира моминското парти?

Моминските тържества обикновено се поемат от кумата и/или нейните шаферки. Това е нощ, изцяло посветена на булката и нейната последна нощ като свободна жена“. В зависимост от бюджета, с който разполагате, и графиците на всички участници, можете да започнете парито с вечеря, а после веселба в някой нощен клуб. А защо не и цял ден на басейна в някоя планинска вила? Още по-примамливо звучи и парти на морето – слънце, плаж, вълни и свежи напкитки…а кой би отказал и разходка с яхта?

Ако организирате малко парти, обикновено Вие ще покрие разходите, включително декорации, подаръци за шаферките и храна. Ако планирате момински уикенд , тогава определено ще искате всички шаферки да участват и да се споразумеят за бюджет, все пак забавлението е за всички вас. Организацията не е никак малка задача.

Подаръци за моминско парти

Перфектният подарък трябва да развалнува булката и да ѝнапомня винаги за страхотното моминско парти , което е имала. Не е нужно той да е голям или скъп. Достатъчно е да носи радост и емоция, да остане като спомен и като емблема на тази вечер.

Тениски и блузи за моминско парти

Тениската ще накара булката да се почувства специална и ще гарантира, че ще бъде център на вниманието през цялото парти. Също така може да използвате нашите тениски, като облекло за всички от партито. Така със сигурно ще се превърнете в атракция и няма да останете незабелязани, където и да сте. Нашите тениска са директен печат върху текстила, не са лепенки! Виж всички дизайни от тук.

Тениска за моминско парти
Тениска за моминско парти
Тениска за моминско парти
Тениска за моминско парти

Персонализирана чаша

Шеговита чаша за бъдещата булка, в която да пие кафето си като вече семейна жена би била една забавна изненада. Чаша със снимка с нейната кума – също. Можем да изобразим булката на карикатурична чаша – като бъдеща домакиня, можем и да добавим шеговит надпис. Изберете от нашите готови дизайни или ще изработим такава изяло по ваш дизайн. Може да разгледате всички чаши от тук.

Забавни чаши
Забавни чаши

Дигитална карикатура, като подаръци за моминско парти

Карикатурата е един перфектен, забавен и със сигурност запомнящ се подарък. Той може да донесе доста смях и със сигурност ще остави спомена за прекрасното парти, дори след години. Може да изработим дигитална карикатура изцяло по Ваш дизайн или да се възползвате от вече готовите ни дизайни. Необходими са ни снимки на лицето/лицата, както и кратко описание за желания сюжет. Може да направите поръчка от тук

Карикатура за ергенско и моминско парти
Дигитални Карикатури