Подаръци за ергенско парти
Подаръци

Подаръци за ергенско парти

Това е последната ергенска нощ на младоженеца – за нея се носят митове и легенди, създават се филми. Мъжете знаят как да направят последния ергенски запой незабравим. Освен планирането на партито и организирането на една незабравима ергенска вечер, има още едно нещо, за което трябва да помислите – подаръци за ергенско парти!

Тъй като тези подаръци работят както, като спомен от партито, така и като подарък на благодарност за всички, които са дошли да празнуват, ние от HariDesign сме тук за да ви помогнем с избора.

Но първо, кой купува подаръците за ергенското парти?

Планирането на ергенско парти обикновено се пада на дясната ръка на младоженеца, като част от ролята му на кум . По подразбиране купуването на подаръци за ергенското парти, също може да се извършва от кумата или от друг шафер. В някои случаи, обаче младоженецът може да избере подаръците за ергенско парти, за да ви благодари, че сте присъствали на същото.

Дигитална карикатура

Дигитална карикатура е подарък, както към младоженеца така и към кум или шафер. HariDesign предлага дигитална карикатура в рамка или върху тениска, чаша, канава и др. Забавен подарък, който ще остане, като спомен за цял живот. Виж повече тук!

карикатура

дигитална карикатура

Тениски и блузи с дизайн за ергенско парти

Една креативна идея за подарък за ергенско парти, която да опитате, е да подарите тениска с дизайн за ергенско парти. Може да изискате от шаферите да носят тениските до края на нощта, за някои запомнящи се снимки и видео клипове. Това не само ще бъде изключително забавен подарък, но и ще се използва веднага след започването на партито. Ние принтираме дизайна директно върху текстила, ние не лепим! Виж всички дизайни тук!

Халба за бира

За по-класически подарък за ергенско парти можете да изберете персонализирани чаши за бира. Това би било чудесен сувенир за една изпълнена със събития вечер и те със сигурност ще си спомнят вашето ергенско парти всеки път, когато ползват тези чаши. Виж всички дизайни тук!

Чаши за кафе

Може да подарите и персонални подаръци, след щурата вечер. Така ако някой от гостите не си спомня подаръците от вечерта, ще остане с спомена от махмурлийската сутрин. Виж всички дизайни тук!

Халба за бира