Принт дизайн

Дизайн на каталози и брошури

Каталозите играят ключова роля в маркетинга на даден продукт или услуга.
Доказано е, че 52% от хората, които пазаруват по каталог закупуват повече от планирането, а 75 % твърдят, че каталозите дават множество идеи за неща, които да купят или направят. Докато клиентите разглеждат страниците и се вдъхновяват от видяното, растежът на продажбите се ускорява.

Каталози

Доброто планиране и прецизният дизайн е силно насочен маркетингов инструмент. Каталозите повишават осведомеността на клиентите към Вашия бранд.
Колкото по-въздействащ и богат на съдържание е един каталог – в дизайна и копирайтинг, толкова повече той съобщава Вашите продукти и идеи.

Възможността за обединяването на работата на каталог и уебсайт води до нови възможности за насочване на клиента към бизнеса Ви  – QR кодове, ваучери, видео демонстрации – всички те добавят други измерения.

Ако желаете да се присъединете към каталожния ренесанс – свържете се с нас, а ние обещаваме, че ще бъдете доволни от резултата.

Брошури

Както знаем дигиталният свят е навсякъде около нас, но все още е важно да имате добре проектирана брошура. Наред с Вашия уебсайт, социални мрежи, реклама и маркетингови усилия, фирмена брошура е неразделна част от Вашия процес на брандиране.

Брошурата съдържа част от информацията за вашите продукти и услуги, която потенциалният клиент може да вземе със себе си. Той държи лицето на Вашия бизнес в своите ръце, което ще му напомня за Вашите услуги.

Ето някои основни предимства на брошурата:

  • Брошурите са чудесни маркетингови инструменти, когато се обръщате към нови клиенти.
  • Добре проектираната брошура служи като перфектно въведение във Вашия бизнес.
  • Брошурите могат да предоставят положителна информация за Вашата компания.
  • Прецизно разпределените брошури могат да разширят видимостта на Вашата компания.
  • Брошурите са идеални за търговски изложения и възможности за работа в мрежа.

Добре проектираната брошура може да каже толкова много за Вашия бизнес. Тя изпраща точното съобщение, което искате да отправите към клиента.
Важно е брошурата да има добър дизайн, който ще предизвика интерес. Текстът трябва да бъде умерен, а не параграф след параграф. Твърде многото информация кара потенциалният Ви клиент да остави брошурата.

Какво е важно при създаването на брошура:

Добре проектираната, добре написана брошура може да Ви помогне да продадете Вашата компания. Ако искате да се развиете като бизнес и да достигнете до повече клиенти, а все още нямате брошура, помислете за това – ние сме готови да Ви помогнем. Ние ще работим с Вас за създаването на перфектен вид, с точните думи, които ще достигнат точната аудитория.

Изготвяне на първоначална визия

Като начало, ние ще ви предоставим първоначален проект на една или повече ключови страници. Целта е още веднъж да съгласуваме идеите си с клиента и да сме сигурни, че той ще остане доволен от крайния резултат.

Наливане на информацията за продуктите и страниране

Следващата стъпка е да разпределим продуктите по страниците спрямо първоначалната визия. След като приключим с дизайна (странирането) ние ще ви изпратим каталога на PDF за корекции.

Вашият коментар