Дигитална карикатура
Подаръци

Дигитална карикатура

Характеристика на дигиталната карикатура:

Изработването на една дигитална карикатура се реализира с помощта на съвременните иновации и технологии. Именно те позволяват различни методи и похвати, които допринасят за прецизното изобразяване на обектите, както и използването на многоoбразие от ярки и наситени цветове. В нашите карикатури лицата не се рисуват, а се обработват през специализирани плъгини на Photoshop, за по-добра реалистичност и контрастност.

Защо да изберете точно такъв подарък?

– Защото е идеален подарък за всеки повод;
– Защото човекът, за когото е предназначен, няма как да остане безпристрастен.
– Защото Вашия подарък ще е уникален на 100%

Как да реализираме перфектната дигитална карикатура:

На първо място НАЙ-ВАЖНОТО е да ни изпратите подходяща снимка, която да е ясна и с високо качество (не се препоръчват снимки от Facebook и други социални медии). За нас е важно да отговорим максимално на Вашите очаквания. Именно заради това е добре да конкретизирате идеята си за сюжета на дигиталната карикатура. Това са някои от основните, полезни насоки за реализирането на проекта:

– Любимо хоби/ занимание;
– Професия;
– Любим предмет;
– Домашен любимец;
– Други.

Всички останали Ваши идеи може да напишете във формата за поръчка или през ФБ страницата ни. Ще сме радостни да Ви съдействаме при затруднение.

Както пастелните, така и дигиталните карикатури се рисуват ръчно. Разликата е в инструментите, с който се изработват творбите.

Дигиталните карикатурите са персонализиран подарък и могат да бъдат изцяло по Ваша идея.

Ако желаете да поръчате, моля, изпратете снимки в добро качество, също и описание на Вашата идея. Ако имате конкретна визия, която сте харесали (без значение дали в нашият сайт или другаде в интернет) или някакви конкретни детайли, които искате да ползва художника, може да изпратите и тях.

Може да поръчате от формата ни за запитване тук или от нашате фейсбук страница тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Optionally add an image (JPEG only)